Edge
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Edge
Edge, her zamanki kalp deşen t-shirt'ünü giymiş sokakta yürüyordu. Ardından Chuck's Donuts adlı çörek dükkanına girer ve kendine 5 tane şekerli çörek ister. Çöreklerini afiyetle yedikten sonra, hemen arkasından bir kız çığlığı duyulur. Edge şaşkınlıkla arkasını döndüğünde gördüğü şey... Heyecanlı bir kızın "Vay canına! Bu Rated-R Superstar Edge!" dediğini duyar. Edge rahatlar. Birkaç kişiye imza verdikten sonra Chuck's Donuts'dan ayrılır. Eve gider ve sorunlarını giderdiği arkadaşı Undertaker'a telefonuyla mesaj atar:
"Hey, Under! Dostum, boş musun?"
"Hey, Under! Dostum, boş musun?"
cevap
tabiki boşum sen yaterki iste
undertaker edge den mesaj beklerken film izlemektedir
undertaker bekler bekler edge den mesaj gelmez
undertaker edge den mesaj beklerken film izlemektedir
undertaker bekler bekler edge den mesaj gelmez
Geri: Edge
"İstersen gel süper bir film almıştım izlemeye fırsatım olmadı. Adı Ninja's Assassin. Sen gelince biraz Vickie'ye de küfür ederiz."
RP OUT: Kanka yine flood yaptın Ayrıca Vickie'ye küfür etmeyeceğiz. Sitede küfür yasak öylesine yazdım.
RP OUT: Kanka yine flood yaptın Ayrıca Vickie'ye küfür etmeyeceğiz. Sitede küfür yasak öylesine yazdım.
RP OUT: Rp konusundayken Rp dışı konuşmalara RP OUT: diyerek cevap vermelisin. Flood mesaj tekrarı dedim unuttun mu? o mesajı silmiyorum düzenliyorum şimdi hadi devam et sen.
Edge bir bakar ki Under yanında oturuyor. "Buraya nasıl geldin sen? Kapı kapalıydı." der. Under da, "Evet, kapalıydı. Ama pencereler değildi." der. Edge koşarak Dvd'yi takar ve kan dolu bir filmi izlemeye başlarlar.
"Senin için süper, benim için ise fazla kanlı!" der Edge. Ardından, "Bir şey ister misin? Cips... Kola... Falan?" diye sorar.
cevap
undertaker kana doymadım ondan en iyisi vişne suyu alıyım der ve bu arada dışardan bağıran bir çocuk sesi duyorlar ve cocuğu bir organ ma fyasını elinde oldunu gören edge 2 tane adamı spear a boar o arada undertaker adamları chokes slam a boğar ve çocuk kurtulur
"Güzeldi. Şey, meye suyuydu, Değil mi? Hemen getiriyorum." der ve hiç bir şey olmamış gibi evine girer.
Edge vişne suyunu getirir. Undertaker, "Teşekkürler Adam." der. Edge de "Senin şu kan merakın yok mu..." der. Ama Undertaker, hayatında hiç kan içmemiştir. İçmemiştir... değil mi?
içmiştir hiç hatırlamamak istediği edge le yaptığı yaptığı maçta yüzü kanamış ve kanını enmek zorunda kalmış(deniz msn aç moneyin the bank yaptım onu göstercem)
1 sayfadaki 1 sayfası